Akikre büszkék vagyunk

 

Somogyváry Attila kitüntetésben részesült

 

Egyesületünk tiszteletbeli elnöke 2023. március 14-én a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat állami kitűntetésében részesült, amit a pesti Vigadóban vehetett át. (https://infostart.hu/kultura/2023/03/14/mutatjuk-kik-kaptak-most-allami-kituntetest). A kitüntetéséhez gratulálunk és további eredményes munkát, jó egészséget kívánunk.

Radnóti Adél (Léda) Bodnár Lászlóné

 

A Magyar Kultúra Napja (2023. január 21.) alkalmából a Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség DÍSZOKLEVELET adományozott a Baranya Bokréta Népdalkör részére.

Bodnár Lászlóné (Kati) és Radnóti Adél (Léda) 2022. december 14-én Budapesten a NYOSZ Évzáró Ünnepsége keretében díszoklevelet vehettek át.

Somogyvári Attila

 

2004 – 2010 között általános elnökhelyettesként, majd 2010 - 2019 között az Egyesület elnökeként tevékenykedett. A Nyugdíjasok Országos Szövetsége elnökségi tagja voltam 3 cikluson keresztül.

 

Radnóti Adél (Léda)

 

Szépen magyarul egy életen át Radnóti Adél nyugdíjas körökben országosan is ismert nyugdíjas vezető, aki évek óta országos rendezvényeken is a figyelem középpontjában van. A Baranya Bokréta Népdalkör vezetője. A gimnáziumi évei alatt egy nyelvőrző szakkört indított el versmondó és szép kiejtési versenyekre. Ezért a Kazinczy-díj Alapítványtól 2005-ben a tanítványaival együtt Kazinczy-jutalomban részesült.

Asszonancia Női Kar, Bártfai Zsuzsanna

 

Az ország egyik legnagyobb kórusminősítő programjában a pécsi Asszonancia női kar arany minősítést szerzett Bártfai Zsuzsanna vezetésével.

Iván Klára

 

Iván Klára a Nyugdíjasok Egyesületében végzett több évtizedes kimagasló önkéntes munkájáért, a közösségünk iránti elkötelezettségéért a Nyugdíjasok Országos Szövetsége által adományozott kitüntetésben részesült.

Tomics János

 

Tomics János a Nyugdíjasok Egyesületében végzett több évtizedes kimagasló önkéntes munkájáért, a közösségünk iránti elkötelezettségéért a Nyugdíjasok Országos Szövetsége által adományozott kitüntetésben részesült.

 

 

 

Akiktől búcsúzunk

 

Búcsúzunk Gálfiné Magyar Ibolyától

Búcsúzunk Szekeres Istvánnétól

Búcsúzunk Palacskó Józseftől, az Énekvarázs Dalkör vezetőjétől

 

Búcsúzunk Magdikától HÉNYEL ZOLTÁNNÉTÓL

Búcsúzunk Dr. Palotai Ferencné Ildikó elnökhelyettes asszonytól

Búcsúzunk Fónai Gábortól

 

Vissza a Honlap KAPCSOLÓK oldalra