Filmtárhelyek, filmarchívumok. Médiaszolgáltatók

 

 

 

Tárhelyek:

MAFAB.HU https://www.mafab.hu/home/mafab

A Mafab.hu, vagyis a Magyar Film Adatbázis Magyarország legnagyobb és legmodernebb filmes adatbázisa, óránként frissített tartalommal, tévé- és moziajánlóval.

A Mafab.hu a magyar filmkultúra új mérföldköve, amelyen naponta új és érdekes információkhoz juthatsz, legyen szó akár színészedről vagy rendeződről. Ráadásul mindezt ingyenesen.

Nálunk mindig csak egy kattintásnyira vagy a saját TV- és moziműsorodtól, értesítünk, ha kedvenc filmed vagy műsorod bármelyik magyar TV-csatornán adásba kerül, ha vetítik azt a magyar mozikban.

Amit kínálunk:

- közel 300.000 film adatlapot

- saját felhasználói profilt, ahol elmentheted kedvenc filmjeidet

- naprakész TV- és moziműsort

- színészek és alkotók adatbázisát

 

 

 

További tárhelyek

Patak ingyenes filmek és TV-műsorok (regisztrációs): https://ryouma.xyz/hu

Filmek leírása: https://ezer1film.blog.hu/

Romantikus filmek:  

IndaVideo: https://indavideo.hu/ több tucat magyar film ingyen

 

Nemzetközi” steaming szolgáltatók kínálata az alábbi linkeken keresztül érhetők:

Tubi https://gdpr.tubi,tv

YouTube https://www.youtube.com/

IMDB https://www.imdb.com

Netflix https://www.netflix.com/hu/

 

 

 

Filmarchívum

 

Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum

https://www.youtube.com/user/kulturkincs/videos

 

Nemzeti Filmintézet (regisztrációs) https://filmarchiv.hu/hu

 

Alapfilmek a FILMIO-n a Nemzeti Filmintézet (NFI) streaming szolgáltatása (regisztrációs)

Magyar filmek online bárhol, bármikor, reklámok nélkül. Régi klasszikusok és új kedvencek.

Havi előfizetésért bármennyi filmet megnézhetsz, a kínálatunk folyamatosan frissül. Teljesen reklámmentes. Nincs hűségidő, az előfizetésedet bármikor lemondhatod. Előfizetéseddel egyszerre két különböző eszközön is nézhetők a tartalmak. A havi előfizetés díja csak 1190 Ft

A FILMIO jelenleg PC-n elérhető böngészőben. IOS alkalmazás is letölthető az App Store-ban, az Android alkalmazás elérhető a PLAY áruházban. Kínálat: https://filmio.hu/home/30.

Eddig ajánlott alapfilmek megtekinthetők (80 játékfilm; 7 dokumentumfilm; 19 animációs film) a honlapon: https://filmarchiv.hu/hu/alapfilmek/hirek/alapfilmek-a-filmio-n

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Regisztrálok gomb megnyomásával megjelenik a regisztrációs űrlap, amelynek kitöltését követően megerősítő e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Az e-mailben található megerősítő linkre kattintva a felhasználói fiókod azonnal érvényes lesz, a filmnézést azonban még nem kezdheted el.

Ahhoz, hogy a kiválasztott filmet megnézhesd, először az Előfizetési adatokra kattintva meg kell adnod a bankkártyaadataidat. Az űrlap kitöltését követően a rendszer átirányít az OTP SimplePay felületre. Itt Visa, Visa Electron, MasterCard vagy Maestro bankkártyával gyorsan, könnyen és biztonságosan kifizetheted a havi előfizetési díjat.

Ha szeretnéd a szolgáltatást okostelefonon vagy tableten is használni, azt könnyedén megteheted, miután megkeresed és letöltöd a Filmio applikációt az okoskészüléked webáruházából.

 

Ha pedig ide kattintanak, ezernél is több filmhez juthatnak el: Oscar-díjas alkotásokhoz, a Moszfilm Tarkovszkij- vagy Eizenstein-filmekkel teli archívumához, némafilmekhez, de akár Hitchcock-rajongók is találnak maguknak néznivalót. (ez a lista angol nyelvű)!

 

 

Vissza a Honlap KAPCSOLÓK oldalra