A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

 

Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubja

 

 

A klub vezetője: Bodnár Lászlóné

Tel.: 06-20/514-1412

E-mail: danoskata@citromail.hu

Facebook: https://www.facebook.com/laszlone.bodnar.3

Klubfoglalkozások helyszíne: Pécs, Athinay út

Klubfoglalkozások időpontja: hétfő 9.00-11.00

 

A tánccsoport vezetője: Tompó Jánosné

Tel.: 06-30/328-8468

E-mail: tompobori44@gmail.com

 

Tagfelvétel: van belügyi dolgozók részére

 

 

 

A Belügyi Szervek Baranya Megyei Nyugdíjas Klubja 25 éves múltra tekint vissza. Jelenleg 126 fős a tagság. Főleg a hivatásos vagy polgári állományból nyugdíjba vonultakból és az ő hozzátartozóikból áll. A klub működéséhez a tárgyi feltételeket a Baranyai Megyei Rendőr-főkapitányság biztosítja.

 

A klub igyekszik tartalmas, érdekes, mozgalmas élettel kimozdítani tagjait a szürke hétköznapokból. Sokszínű programjainkat sokan látogatják. Nagyon fontos az idős, beteg nyugdíjasaink „szociális gondozása”, melynek keretében felvesszük és tartjuk velük a kapcsolatot, felkeressük őket, szükség esetén segítséget is próbálunk nyújtani nekik.

 

A legnépszerűbb szórakozási lehetőség a tagság számára a havonta megrendezett táncos összejövetel. Az elmúlt öt évben több mint 45 alkalommal vigadhattak tagjaink évadnyitó, majális, juniális, szüreti, farsangi, karácsonyi, szilveszteri báljainkon, átlagosan 80-90 fős vendégsereggel.

 

A klub egyik legismertebb és legtöbbször „fellépő” közössége a kultúrcsoport, amely táncbemutatóval immár 15 éve jelenik meg a városi, a belügyi és a klub rendezvényeken (pl. Szépkorúak Tavaszi Fesztiválja). Igen népszerűek a hosszabb-rövidebb időtartamú kirándulások.

 

 

Tánccsoport a Tanuló Város fesztiválon. Pécs, Széchenyi tér, 2021. szeptember 25.

 

Vissza a Klubjaink kapcsolóra