A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

 

 

Szenior Teniszklub, Pécs

 

 

Teniszklub vezetője: Czoller Ernő

E-mail: nyugegy@gmail.com

Tel: 06-20/259-9011 (Egyesület központja)

Klubfoglalkozások helyszíne és időpontja: Tavasztól őszig a Tüzér utcai teniszpálya.

Télen havonta a Pécsi Kulturális Központ Veress E. úti épülete. (Szivárvány Gyermekház)

Tagfelvétel: a teniszezni szándékozókat ismeretség, ajánlás alapján veszünk fel

 

 

 

A „Teniszklub

a Nyugdíjasok Egyesületének sportosabb részét alkotja. A klub 1994 óta létezik – tagjai „mozgékony” szépkorú nyugdíjasok, de sok fiatalos támogató tagunk is van. A közösség létszáma az induló 20 főről ma már a 70 fölé emelkedett. Havonta egy szombaton örömtenisz programot szervezünk és évente két háziversenyt bonyolítunk le Tavasszal és ősszel közgyűlésen határozzuk meg céljainkat és számolunk be az évi tevékenységünkről.

 

A klub keretén belül az alaptevékenységet jelentő tenisz mellet még az asztalitenisz, darts, petangue és a túra csoport is működik. A tagság nem kötelezi el magát egy-egy sportágnál, hanem alkalmanként, kedve szerint részt vesz bármely szakosztály eseményein. Ugyancsak komoly létszámmal veszünk részt a Nyugdíjas Egyesület rendezvényein is.

 

 

 

 

Többi szakosztályukról bővebben

 

asztalteniszezni a nyári időszakban a tüzérutcai pályán, az árnyékos udvaron felállított asztalon lehet. Évente két alkalommal rendezünk háziversenyt Pabstné Adorján Zsuzsa vezetésével.

darts megfelelő felszereltséggel, jó táblával Balogh Béla „irányításával működik”

petangue 2016 nyara óta van. A nyugodtabb, kisebb intenzitást kedvelők sportja. Évente egyéni és páros bajnokságot rendezünk a Tüzér utcai pályán. Csapatunk a város más petangue csoportjaival is találkozik Tiszai László vezetésével

túrázunk évente 6-8 alkalommal 10-től 25 főig. A mecseki túrák mellett (kisebb létszámmal) „ismerd meg hazánkat mozgalom” keretében voltunk már a Tisza-tónál, Bakonyban, a Pilisben és Zemplénben is.

 

 

Teniszező hölgyeink

Kirándulásunk a Mecsekbe

 

 

 

                                                         Teniszpályánk                                                         Petangue pályánk

Vissza a Klubjaink kapcsolóra