A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

Sant Mat Jógaklub

 

 

Vezetője: Jassó Gyuláné Márti

E-mail: martajasso@gmail.com;

WEB: www.santmat.hu; https://www.sos.org/

Klubfoglalkozások „formája”: Online találkozunk. A csoport iránt érdeklődőknek megküldjük e-mailben a meghívót az online foglalkozásra. Utána rá lehet kapcsolódnia félórás tanításra, amire az összes ország becsatlakozik a világon.

Klubfoglalkozások időpontja: vasárnap 14.30

Tagfelvétel: Van. Aki érdeklődik, küldje el email címét Jassó Gyulánénak

 

 

 

A Szant Mat jóga „A szeretet üzenete”. A tanítás lényege, hogy a béke egyénnél kezdődik. Ha az egyénekben belső béke, a lélek egyensúlya megvan, akkor nincs ellenségeskedés, háború se a családban, se a szomszédokkal. Ezt bárki elérheti, ha időt szán naponta saját magára, leül és a csendben megfigyeli gondolatait, teste, lelke jelzéseit. A cél, hogy ismerd meg önmagad, fogadd el és az eredmény, hogy a másik embert is megérted, nem csak bírálod. Szeretet közösség alakul így, egymás elfogadása segítése.

 

Miért meditáljunk?

A meditációt mind Keleten, mind Nyugaton évezredek óta ismerik és nagyra tartják. Manapság már a modern orvostudomány és agykutatás is ráébredt, és elismeri a meditáció hatalmas értékét, amelyet egyetemeken, kórházakban, kutatóintézetekben végzett számtalan tanulmány igazol.

Meditáció segíti a testi, szellemi és érzelmi egészséget. Javítja az agy működését és teljesítőképességét, könnyíti a fájdalmakat, és támogatja az általános jó közérzet megteremtését.

Meditációval elérjük a benső egyensúlyt, több stabilitást, elégedettséget és örömöt ad. Könnyebben oldjuk meg a munkahelyi és magánélet kihívásait.

Meditáció a spirituális egészség kulcsa.

Sokkal többet kínál, mint egyszerű stressz oldás. Gyakorlásával lépésről lépésre bepillanthatunk az ok és következményeken túli világokba.

A Sawan Kirpal Ruhani Mission Magyarországi Egyesületének pécsi közössége 2020 januárjától hetente találkozik, minden hétfőn, 17-19h-ig.

 

Meditációs összejövetelek

A nemzetközi jótékonysági szervezet rövid ismertetése:

Sawan Kirpal Ruhani Mission (SKRM) vagy másik nevén a „Spiritualitás Tudománya nemzetközi, nyitott spirituális közösség. Célunk, hogy segítsük a személyes transzformációt egyszerű meditációs módszerrel, embertársaink önzetlen szolgálata, tudatos, egészséges, erkölcsös és éber élet vezetése. Valljuk, hogy a világbéke csak benső békével érhető el.

Világszerte közel 3000 központtal rendelkezünk a Föld valamennyi kontinensén. Fő székhely Chicagóban (USA) és Delhiben (India) van.

Spirituális vezető: Sant Rajinder Singh, akinek személyében tökéletes módon olvad össze a modern tudomány és az ősrégi misztika. Világszerte elismert meditációs szakember. Számtalan sikerkönyv szerzője, melyeket több mint ötven nyelven olvashatunk. Iskolalapító Indiában, Kolumbiában.

Életre hívta az évente megrendezett nagy nemzetközi konferenciákat, mint az Emberi Egység Konferencia, Emberréválás Nemzetközi Konferenciája, Misztika Globális Konferenciája. Elnöke volt a hetedik Világvallások Konferenciának, az ENSZ 50. évfordulóján New Yorkban több ezer embert vezetett be a meditáció módszerébe. Világszerte számtalan megtiszteltetésben és kitüntetésben részesült a világbékéért tett fáradhatatlan munkásságáért. Tanítását ingyen adja tovább, ő maga saját keresetéből él.

 

 

 

Információ:

Jassó Gyuláné Márti: Tel.: +36 30 20 46 310, E-mail: martajasso@gmail.com;

Tóth László: Tel.: +36 70 53 06 398, E-mail: toth78.laszlo@gmail.com

A hónap utolsó szombatján a komlói csoporttal tartunk közös találkozót, 14-17 h-ig.

Vezeti: Herczeg Carmen Lucia (Bécsből) Fogolyán Kristóf fuvolaművész kíséretével

 

További információ:

Notheisz Károlyné Anna: (Komló/ Kárász), Tel.: +36 20 21 73 515, E-mail: anothine@gmail.com

Herczeg Carmen Lucia: (Bécs/Bp), Tel.: +36 70 90 85 035, E-mail: skrmhu1985@protonmail.com

Fogolyán Kristóf: (Budapest/ Budakeszi), Tel.: +36 70 53 41 833, E-mail: fogolyan@gmail.com

(Saját szerzeményű CD-kel rendelkezik, amelyeket az emberi szervezettel harmonizáló 432 Hz frekvenciával vett fel.)

Hely: Pécs, Király utca 9. PKK Belvárosi Közösségi Tér

Minden alkalommal meditálunk, gyakoroljuk az alapokat; a benső ellazulást és nyugalmat; spirituális erőforrásaink felébresztését. Mindenkit szeretettel várunk! Belépés: ingyenes

 

 

Vissza a Klubjaink kapcsolóra