A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

Nyugdíjas Igazgatók és Szakfelügyelők Klubja

 

 

Vezető: dr. Komanovics Józsefné

Kapcsolattartó: Tóth Klára

E-mail: tth.klara@gmail.com

Tel: 06-20-527-8913

 

Klubfoglalkozások helyszíne: Civil Közösségek Háza, Pécs, Szent István tér 17. (http://www.ckh.hu/)

Klubfoglalkozások időpontja: a hónap 3. hétfője, 16.00-18.00 között

Tagfelvétel: van

 

 

 

A klub a múlt század 90-es éveiben, az akkor közel egy időben nyugdíjba ment Pécs városi iskolaigazgatók és szakfelügyelők ötlete nyomán alakult. A létrejöttét az oktatásügy területén végzett több évtizedes közös munka örömei, gondjai, a munka során kialakult barátságok alapozták meg. A klubélet alapja ma is az egymás iránti érdeklődés, a barátság. A klub tagjaiból alakult meg a Pedagógusok Barátság Kórusa is. (Később Assonantia Női Kar)

 

A klub tagsága időközben a frissen nyugdíjba ment igazgatókkal is gazdagodott, de veszítettünk is el számunkra kedves, szeretett volt kollégákat, akiket találkozásaink során rendre megemlegetünk, felidézünk velük kapcsolatos emlékeket.

A klubélet ma is örömet okoz tagságának, ahol egymást köszöntjük a névnapok alkalmából. Karácsonykor és farsangkor is értékes időt töltünk el egymás társaságában. Beszélgetve, finomságokat fogyasztva jól telik az idő.

 

A tavaszi hónapokban olykor a természet közelében tartjuk a klubfoglalkozást, kellemes sétával, mecseki kirándulással összekötve.

 

 

   

 

 

Vissza a Klubjaink kapcsolóra