A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

Pécsudvardi Nyugdíjas Klub

 

 

Elnöke Újhelyi Lászlóné

Tel.: 06-70/365-3565

e-mail: galagnes48@gmail.com

 

Klubfoglalkozások helyszíne: Pécsudvard, Felszabadulás u. 47

Klubfoglalkozások időpontja: kéthetente csütörtök

Tagfelvétel: van

 

 

 

Több mint tíz éve működik a faluban a nyugdíjasklub, de a jelenlegi, új felállásában 2018-tól létezik. Ekkor alakult meg az új Pécsudvardi Nyugdíjas klub. Létszámunk 16 fő. Az önkormányzat minden évben támogatja a klubot.

 

Voltunk már különböző gyógyfürdőkben, Harkányban, Szigetváron, Mohácson. A Duna Dráva nemzeti park munkatársa, Pallos Rózsa Anita ismertetett meg bennünket a gyógyfüvekkel, a teákkal és a krémekkel, egy kóstolóval egybekötött igen hangulatos előadás keretében. Mohácson meglátogattuk a Busóudvard és megkóstoltuk a ,,köcsögös babot” is. Kirándultunk Tihanyba. Megcsodáltuk az Apátságot, a levendula táblákat. Jártunk Szabadkán, ahol megcsodálhattuk Szabadka legnagyobb és legszebb, ámulatba ejtő épületét a Városházát. Szonja idegenvezetőnk segítségével mindent megtudtunk erről az impozáns létesítményről.

 

Kéthetente tartunk klubnapot, amelyen általában a tagság többsége részt vesz. Minden fél évben születésnapi bulit tart a klub. Nyáron az év első felében születetteket, decemberben pedig az év második felében születetteket gratulálják meg a tagok. Minden csütörtökön 17.30-18.30 között a tagság egy része részt vesz a Lesnik Anita (https://www.facebook.com/lesnika) által szervezett és tartott Örömtáncon.

 

2021-ben nagy hangsúlyt fektettünk az önvédelmi és egészségmegőrzési előadásokra, valamint kirándulások megtartására.

 

 

Vissza a Klubjaink kapcsolóra