IV. Perekedi Családi és Gasztrofesztivál - Civil Falu kitelepülés

 

30-32 különböző civil szervezet képviselői látogattak el Baranyából Perekedre a Családi és Gasztrofesztiválra, megnézni, meghallgatni a műsorszámokat, újabb ismeretségeket kötni és megkóstolni a „központi” és a csoportonként elkészült lecsókat. A Nyugdíjasok Egyesülete, a Bányászok Érdekvédelmi Kulturális Egyesülete és a Parkinson Betegek Egyesülete képviseletében nagyon sok szervezetet látogattunk meg és mutattuk be Egyesületeinket és ismertettük a 2023 szeptemberében elkövetkező Bányásznap rendezvényeit.

 

Nagy fákkal „körülvett tér” szélén állították fel a rendezők a „sátrakat asztallal, padokkal”.

 

 

Éttermi sátor, lecsófőzőhely, napsütötte színpad, fagylaltozó várta a műsorok résztvevőit, nézőit

 

 

A Nyugdíjasok Egyesülete, a Bányászok Érdekvédelmi Kulturális Egyesülete és a Parkinson Betegek Egyesülete képviseletében tizenketten mentünk el Perekedre a nagyon nagy hőség ellenére. A mezőn felállított „sátrak” alatt is 40 oC volt a levegő hőmérséklete.

 

 

Jakab Yvett és csapata a Fitt Y team Kangoo bemutatót tartott és a Piskói Belevaló Cigánygyerekek Tánccsoportja is kellően bemelegedett műsoruk során

 

 

Csapatunk hölgytagjait „kinézte” egy rabszolgakereskedő a hagyományőrző Victorem Egyesület „Rabszolga vásár” című műsorában és el is adta Lovák Ibolyát és Szabó Annát Pannónia „kiöregedett helytartójának”.

 

 

A Nyugdíjasok Egyesületének Szenior Teniszklubja a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetségtől kapott két garnitúra petangue golyó készletet, amit Lovák Ibolya és Kiss Györgyné Melinda vettek át.

 

Összeállította: Lovák Ibolya, dr. Német Béla

Vissza a Honlap KAPCSOLÓK oldalra