Nyugdíjasok Egyesülete

ahol az évek életre kelnek

Programjaink, Projekjeink

„Magad azzal ékesíted,
ha elmédet élesíted!”
(J. K. Rowling)

KEDVES JÁTÉKOS KEDVŰ NYUGDÍJAS TÁRSAINK!

Újra indul az online játékos agytorna!

Ismét egy harminc kérdésből álló teszt megoldását várjuk, melyet egyénileg, otthonról lehet teljesíteni. A válaszadáshoz bármilyen segítséget igénybe lehet venni. A tesztet honlapunkon (www.nyugegy.hu) és a Hírlevél mellékletében találjátok. Személyesen átvehetitek a Majorossy Imre u. 15. sz. alatti székházban, vagy kérni lehet nyugegy@gmail.com címen, ugyanide kell majd visszaküldeni. A határidő május 28.

Jutalmat most nem tudunk felajánlani, de az első három sikeres megfejtő nevét hírlevelünkben és a honlapunkon, valamint a facebook oldalunkon is megjelentetjük. Játékra fel! Sikeres fejtörést kívánunk!

Májusi Játékos agytorna 2021 letöltése

Játékos agytorna 2021

Megszületett az online vetélkedő eredménye. A húsz játékos és két csoport által beküldött tesztlapokat három tagú zsűri: Radnóti Adél, Almási Éva, Dombi Liza javította értékelte.
A résztvevők oklevelet és a Nyugdíjasok Egyesülete 30. éves jubileumára készült kiadványát kapják ajándékba.
Első helyezést ért el: Pinczés Miklós, Lovák Ibolya. Ők 5.000 Ft-os ajándékutalványba részesülnek.
Második helyezést ért el: Koósz Istvánné, Pappné Németh Ilona. Jutalmuk 3.000 Ft-os ajándékutalvány.
A vetélkedőn eredményesen szerepeltek még:
Ázsoth Zoltánné, Donkó Imréné, Gyarmati György, Mikolai Erzsébet, Juhász Jenőné, Sivák István, Balogh Teréz, Dusa Árpádné, Imre Mária, Siklósiné Csaba Éva, Tallászné H. Mária, Dr. Német Béla, Karlakyné Abinéri Gabriella, Szikszayné Németh Mária, Tóth Erika, Kósa Antal, BÉKE Meszesi Nyugdíjas Klub csapata, Vasutas Szakszervezet Nyugdíjas Egyesülete

Minden játékosnak szeretettel gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk!

Játékos agytorna 2021

KEDVES JÁTÉKOS KEDVŰ NYUGDÍJAS TÁRSAINK!Szeretitek a szellemi kihívásokat?
Szoktatok kvízjátékokat játszani?
Van kedvetek egy kis játékra?


A Nyugdíjasok Egyesülete játékos szellemi vetélkedőt hirdet.
Egy harminc kérdésből álló tesztlap megoldását várjuk, melyet egyénileg, otthonról lehet teljesíteni. A válaszadáshoz segítséget kaphattok könyvekből, internetről, és kérhetitek családtagjaitok, barátaitok segítségét.
A tesztet kérhetitek mailben a nyugegy@gmail.com címen, vagy személyesen átvehetitek a Majorossy Imre u. 15. sz. alatti székházban minden hétköznap délelőtt. A kitöltött tesztlapokat ugyanoda kell visszajuttatni március 31-ig!
A legtöbb helyes választ adókat jutalomban részesítjük, és az eredményüket az áprilisi Hírlevélben és honlapunkon közzé tesszük.
Játékra fel! Sikeres fejtörést kívánunk!

Játékos agytorna 2021