A Nyugdíjasok Egyesületén belül működő Klubok

 

Utazási Klub

 

 

Vezető: Lovák Ibolya

E-mail: szeinorkirandulok@gmail.com; lovak.ibolya@gmail.com

Tel.: 06-30/492-6862

 

 

 

Füzéri vár

 

Kirándulás Zemplénbe, Beregbe

 

2022. szeptember 8-9-10-re a Nyugdíjasok Egyesülete háromnapos kirándulást szervezett a vulkáni hegyek, a várak, a fazsindelyes templomok hazájába.

https://www.facebook.com/nyugdijasok.egyesulet.pecs

Beszámoló

Senior Olimpia Zólyomban

 

2022. szeptember 15-18 között szervezi meg a „Harmadik Kor Egyeteme” a University of the Third Age (UTA) hallgatóinak a 2022-es „Olimpiai játékokat” (https://utv.tuzvo.sk/en/olympic-games-students-uta). Ez a Zólyomi Műszaki Egyetem kereteiben szerveződött. A versenyeken szlovák, cseh, lengyel, litván, magyar és török időskorúak részvételére számítanak. Egyesületünk 15 fővel fogja képviseltetni magát.

Meghívó

Kopácsi rét

(https://hu.wikipedia.org/wiki/Kopácsi-rét )

 

2022. október 6.-án a Nyugdíjasok Egyesülete kirándulást szervez Horvátországba a Drávaszögbe a természetvédelmi területre.

 

(Program)

 

 

Korábbi országos kirándulásaink

Barangolás a délnyugati végeken

 

2022. július 14-15-én 2 napos autóbuszos kirándulást szervezett a Nyugdíjasok Egyesülete. Első nap: Dél-Göcsej (vacsora, szállás). Második nap: Szlovéniába

 

(Program)

Balaton – felvidéki kirándulás

 

2022. június 9–10-én két napos kirándulást szervezett a Nyugdíjasok Egyesülete a Balaton-felvidékre. hatalmas mennyiségű élménnyel lettünk gazdagabbak.

 

(Felhívás Balaton-felvidéki kirándulásra) (Beszámoló)

Kirándulás busszal a Kis-Balatonhoz és a Balaton-felvidékre

 

2022. május 5-én kirándulást szervezett a Nyugdíjasok Egyesülete a Kis-Balatonhoz. 53 ember vett részt a kiránduláson, mikoris az időjárás nem volt kedvező. A nap meglepetése volt a Zalamenyerén található, teljesen felújított Pálos vízimalom.

2022. május 9-én, 10-én tettünk kétnapos kirándulást a Balaton-felvidéken.

 

(Felhívás Kis-Balatoni kirándulásra) (Élmények a Kis-Balatonnál)

Autóbuszos kirándulás Tolnába, Sárközbe, Grábócra, Mórágyra

 

2022. április 7-én kirándulást szervezett a Szenior Kirándulók csoportja a Völgységbe (Szekszárdi-dombvidék, Sárköz)

 

(Felhívás a Sárközi kirándulásra) (Élmények a Sárközi kirándulásról)

Látogatás tettünk az Országházban

 

2021. október 21-én a pécsi Nyugdíjasok Egyesületének közel 130 tagja meglátogatta Országházunkat. Az arany díszlépcsőn feljutva láttuk a piros szőnyeges folyosókat, a 96 m magas kupolatermet, megcsodáltuk a szent koronát és koronaékszereket, sőt szerencsés tanúi voltunk a koronát őrző katonák őrségváltásának is. Az Országházban érvényes szabályokról a következők: https://www.parlament.hu/web/orszaghaz/fontos-informaciok-hasznos-tudnivalok

(Ismertetés a látogatásról)

Egyesületünk Szenior Kirándulók klubja az Őrségben

 

2021. augusztus 24-én a Szenior Akadémia és a Nyugdíjasok Egyesületének kirándulói autóbusszal egész napos kirándulást tettek az Őrségbe.

 

Beszámoló az eseményről

Kirándultunk Kápolnásnyékre

 

2021. július 1-én a Nyugdíjasok Egyesületének és a Bányászok Érdekvédelmi Kulturális Egyesületének tagjai a „Közösségépítő kultúránk” rendezvénysorozat keretében Kápolnásnyékre látogattak el

 

Beszámoló a kirándulásról

Kirándultunk Lakitelekre

 

2021. június 22-én a Nyugdíjasok Egyesületének és a Bányászok Érdekvédelmi Kulturális Egyesületének tagjai a „Közösségépítő kultúránk” (https://kultura.hu/kozossegepito-kulturank-cimmel-programsorozatot-indit-a-nemzeti-muvelodesi-intezet/ ) rendezvénysorozat keretében Lakitelekre látogattak el a Nemzeti Művelődési Intézetbe (https://nmi.hu/ )

 

Beszámoló a kirándulásról

 

Vissza a Klubjaink oldalra